Entreprenörsutbildning inom idrott och hälsa

Entreprenörsutbildning - inom idrott och hälsa

I samarbete med Lillsved idrottsfolkhögskola håller vi på Mera mål ”Entreprenörsutbildning – inom idrott och hälsa” hösten 2019. Utbildningen riktar sig till dig som vill utveckla en verksamhet inom branschen idrott och hälsa. Det är en distansutbildning som genomförs under 20 veckor under hösten 2019. Den består av två fysiska träffar på Lillsved Folkhögskola på Värmdö som varvas med webbseminarier. Studietakten är 50 procent.

Utbildningen syftar till att utveckla det personliga entreprenörskapet, hitta och sätta och nå mål, skapa ett affärsmässigt tänk samt utveckla den personliga marknadsföringen för att skapa ett framgångsrikt företagande inom branschen idrott och hälsa.

Kursinnehåll

  • Utveckla personligt entreprenörskap – ditt sätt att leva på att arbeta med idrott och hälsa
  • Hitta, sätta och nå mål som du tidigare inte trodde var möjliga
  • Affärsidé – hur formuleras den?
  • Personlig marknadsföring – hur gör du den på bästa sätt?
  • Marknadsföring och försäljning – hur du praktiskt gör
  • Förmågan att fatta beslut
  • Personligt ledarskap
  • Skapa och bygga nätverk
  • Kreativ affärsutveckling

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill leva på att arbeta med idrott och hälsa. Du vill lära dig använda praktiska verktyg och metoder för att lyckas som företagare inom branschen idrott och hälsa. Du kan tänka dig att starta eget eller har precis startat, men inte riktigt kommit igång – framför allt vill du nå bättre resultat inom ditt område.

Mål

Deltagarna ska efter genomgången utbildning ha en 90-dagars handlingsplan för vad nästa steg är för att kunna leva på att arbeta inom branschen idrott och hälsa.

Praktisk metodik och studier

Stort fokus kommer att ligga på praktiska metoder i hur man sätter mål och når resultat som företagare. Det handlar mycket om egen personlig utveckling.

Distansstudier individuellt och i grupp kombineras med fysiska träffar på Lillsved idrottsfolkhögskola på Värmdö utanför Stockholm.

Kursupplägg

Utbildningen pågår under 20 veckor med kursstart den 12 augusti med det första webbseminariet. Samlingar på Lillsved är den 9-10 september och 9-10 december. Mellanliggande utbildningstillfällen sker via webbseminarium som är en timme vid varje tillfälle. Totalt antal webbseminarier är sju stycken.

IT-kompetens

Distansarbetet sker via internet i kommunikationsprogrammet It's Learning samt via webbseminarium på plattformen GoToWebinar. Programmen är enkla att använda och allmänna datakunskaper är tillräckligt.

Aktivt deltagande

Kursen förutsätter aktivt och regelbundet deltagande, såväl på Lillsved som på nätet.

Kursledning

Kursledningen består av pedagogisk personal från Lillsved samt handledare och utbildare från Mera mål AB.

Dina kostnader

Undervisningen är kostnadsfri. Du betalar 5 900:- inkl moms för mat, logi, serviceavgift, utbildningsmaterial och litteratur.

Anmälan

Antalet platser är begränsat till 25. 

Kommande utbildning startar den 12 augusti 2019 med det första webbseminariet.

Vill du anmäla dig direkt? Klicka här för att hämta anmälningsblanketten som du fyller i och skickar till oss. Här hittar du en broschyr med kursinformation.

Vill du veta mer innan du anmäler dig? Kontakta Anette Wallström på 0733-905522 alternativt anette.wallstrom@meramal.se.

Mer information om Lillsved idrottsfolkhögskola

Så här säger tidigare deltagare:

”Denna kurs är den bästa investering jag någonsin gjort. Jag har fått insikt om vad i livet som verkligen betyder någonting. Tack vare Ola & Anette har jag fått ”en knuff i ryggen” framåt med 100% inspiration! Och äntligen har jag ”satt igång”! Nu är jag på väg mot min dröm.”
Charlotte Kaiser

”Kursen lärde mig välkomna mina rädslor, den lärde mig att jag verkligen måste satsa allt för att vinna, att det lilla extra genererar resultat du endast kunnat drömma om förut. Känner du att du står och stampar? Gå kursen, du kommer få ett resultat du inte hade räknat med.”
Rickard Ankarsund, SF-Rehab

”Tack, den här utbildningen har hjälpt mig att våga satsa. Jag är 21 år och driver redan ett framgångsrikt företag inom hälsa. Entreprenörskursen på Lillsved ändrade mitt liv. Jag lever min dröm som egen företagare.”
Magdalena Juberg, MJ Inspiration

”Efter Entreprenörsutbildningen hos Mera mål tog verkligen livet en ny vändning! Saker och ting föll på plats; motivationen var enorm och jag lyckades överkomma flertalet hinder med hjälp av deras ord och tankesätt. Ola och Anette har bidragit starkt till vår framgång!”
Miranda Kvist, VD Team Nordic Trail

”Jag gick kursen Entreprenörskap på Lillsved och blev mycket inspirerad av ledarna Ola och Anette. De ställde de rätta frågorna som gjorde att jag äntligen kunde komma fram till hur jag skulle bygga upp mitt nystartade företag. Det vi lärde oss på kursen använder jag fortfarande idag och det är en otroligt bra hjälp till att komma vidare i mitt arbete med mig själv och mitt företag.”
Anneli Wiberg, ZuperClip

”Denna kurs har betytt otroligt mycket för oss. Nästan så det är löjligt när man försöker berätta för någon annan och de hör att ”det förändrat våra liv”, men så är det.”
Victoria Luzon Johansson & Mattias Romare

”Vill bara tacka för ett positivt och roligt seminarie nr 3! Jag blir så motiverad och taggad varenda gång. Jag kunde aldrig i min fantasi ana hur fantastisk denna utbildning skulle bli! Det sköna är ju verkligen som du säger att det är vad man gör det till. Jobbar man mycket med det får man mycket tillbaka. Det här är det bästa jag gjort för mig själv i hela mitt liv!”
Therese Livonne

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
804
815
820