Tre enkla förhållningssätt

Tänk om vi har fått allt om bakfoten? Tänk om upplevd stress, press och förväntningar inte kommer från yttre omständigheter utan inifrån. Att det enda som egentligen styr är dina tankar och att du genom att få insikter om hur dina tankar fungerar kan få tillgång till lösningar som ändrar på allt.

Vårt sätt arbeta med organisationer, företag, ledare och individer bygger på universella principer som kan tillämpas på ett en mängd olika yrken, branscher och inriktningar. Våra kunder brukar säga att vi hjälper dem med tre enkla förhållningssätt:

Gör det enkelt

Tänk om allt i livet var riktigt enkelt! Ja, nu finns det ju situationer som kan vara komplexa och svåra att få grepp om. Men även de komplexa situationerna går oftast att förenkla. Ibland är allt som krävs är en ny infallsvinkel, att vi ändrar perspektiv eller att vi faktiskt vill leta reda på det enkla, raka och begripliga. Vi används ofta för att komma in med ett förlösande perspektiv eller för att hjälpa till att skära bort det oväsentliga för att direkt komma till kärnan.

Sätt igång

Visste du att det är en speciell färdighet att sätta igång. Den härliga känslan att börja med något ”nytt”. Det här att ta klivet med det du har och med de omständigheter som råder just nu. I och med att det är en färdighet, så är det något som vi kan lära oss. Vi brukar prata om ”Konsten att sätta igång”. Att sluta vänta på de perfekta omständigheterna och börja nu! Och att känna glädjen av att släppa bromsen och ha den sköna känslan att vara på väg.

Tro att det går

Ett av de vanligaste hindren för både människor och organisationer att komma till nästa nivå är tron på att det faktiskt går och tillit till processen. Tron att det går, att vi är kapabla och värda att nå det nya målet. Det är oftast dessa saker som gör att vi går tillbaka till det gamla och invanda istället för att fortsätta hela vägen in i mål. Här handlar det om att få varje individ att både tro på sig själv och organisationens eller avdelningens gemensamma uppdrag.

Vi har många olika möjligheter för dig och din organisation att utvecklas mot mer glädje, engagemang och positiva resultat. Vi har delat upp det i utveckling:

    För organisationer
    För ledare
    För individ

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
803