Om oss

Mera mål inspirerar människor att blomstra, på sitt eget sätt, genom att förmedla insikter om din egen inre visdom och förmåga. Vi inspirerar, bidrar till utveckling och följer upp med vägledning. Istället för att stå och hojta på barrikaderna är vårt syfte snarare att tända människors inre ljus baserat på deras egen förståelse av hur de kan må bra själva samtidigt som de, på sitt eget sätt, bidrar till en bättre värld för oss alla. Så att var och en tar eget ansvar för sina känslor och upplevelser samtidigt som de kan hjälpa andra att tända sina egna ljus.

Om Ola Wallström

Efter sin civilekonomexamen arbetade Ola som chef i många år och blev fascinerad över varför olika organisationer fick så olika resultat. Vad det var som fick vissa organisationer och individer att blomstra under förändring och upplevd stress, medan andra organisationer nästan gick under.

Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter. Han ger dig konkreta verktyg som gör att du kan hantera olika händelser och prestera utan att uppleva stress och press. 

Han har studerat varför vi människor beter oss som vi gör i över 20 år och går varje år på olika utbildningar, workshops och föreläsningar i personlig utveckling och entreprenörskap hos de bästa utbildarna inom varje område.

Med sina erfarenheter hjälper han nu andra att utvecklas, må bra och prestera i en föränderlig värld.

Om Anette Wallström

Vd, visionär, utbildare och inspiratör och företagets ankare. Hon är civilekonom med erfarenhet från olika ledarpositioner inom IT-branschen. Därefter har hon arbetat inom hälsobranschen. Anette har alltid intresserat sig för människors utveckling och har en förmåga att inspirera andra människor att ta tag i sin personliga utveckling.

Hon arbetar med både individer och grupper och ger dem verktyg att ta nya steg och utmana sig själva. Hon är specialiserad på att ta bort det som hindrar människor att nå det de vill.

Anette är licenserad av Belbin Svenska AB i metoden Sales Call Reluctance®, dvs att ta bort kontakt- och säljhinder. Hon har också en certifiering i Beteendestilsanalysen Pussel DISC och Drivkraftsanalysen Moroten. Hon är också Certified Trainer i ”Infinite Possibilities – The art of changing your life” av Mike Dooley.


Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
802