Sagt om oss

Här kan du läsa ett urval av referenser från några av våra kunder.

Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick!
”Ola, Tack du är fenomenal! Vilken dunderföreläsning i Visby, det gjorde du inte bara bra utan kanonbra! Tack också för en trevlig kväll! Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick! Nu kör vi repris på din fantastiska föreläsning i Stockholm snart och ser fram emot ytterligare en fullspikad kväll! Själva kommer vi nu göra en 400 procentare!”
– Solweig Gejler VD, Smart Assistans

Positiv energi och få oss att fokusera på handling
”Vi anlitade Ola Wallström för att hålla en inspirationsföreläsning och leda workshops om vårt regionala klimatarbete hösten 2012. Han gjorde det på ett mycket bra sätt genom att komma fullpumpad av positiv energi och få oss att fokusera på handling, handling och åter handling och det egna ansvaret för att komma framåt i det gemensamma arbetet.”
– Jimmy Nilsson, Länsstyrelsen Jämtlands Län

Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång
”Tack för en mycket bra utbildning i fredags – det var väldigt uppskattat och kändes mycket bra i gruppen. Personligen hjälpte det mig att ta ett par steg framåt – Tack!
Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång, blandade fakta och anekdoter samt föreläsning och egna övningar. Flera sa att det var så skönt att det var så lättsamt samtidigt som hjärnan fick arbeta!”
– Malin Engström, Regionchef Unionen Öst

Oerhört nöjda med det sätt Ola tog sig an denna uppgift
”Jag har haft förmånen att få bli inspirerad av Olas föreläsningar vid ett par tillfällen. Det gav mig anledning att vilja prova honom i ett nytt sammanhang, i en verksamhet han inte jobbat med tidigare. I samband med vår verksamhetsplanering inför en större organisationsförändring valde vi att prova Ola som processledare.  Vi är oerhört nöjda med det sätt Ola tog sig an denna uppgift. Den energi Ola förmedlade till oss och det sätt han lotsade oss in i nya djärva sätt att tänka och agera på gav mersmak. Vi ser fram mot en fortsättning.”
– Peter Hammarin, Lokalkontorschef, Kommunal Uppsala Län

Den bästa investeringen jag gjort!
”Jag vill tacka för din coachning och de viktiga kurser som jag gick hos dig. Det har en stor del i att det gått så bra. Bara att man tar beslutet att satsa egna pengar på en kurs för att utveckla sig själv är ett stort och viktigt steg. Och det jag lärde mig sitter kvar, och ändrade min attityd och inställning till livet och hur man hanterar motgångar. Den bästa investeringen jag gjort!
Tack! Och tack för ett jättebra nyhetsbrev!”
Vänliga hälsningar
Marcus Svinhufvud, Försäljningschef Miljöaktuellt, IDG

Det känns ännu roligare, mer äventyrligt och enklare på alla sätt
”Jag gillade verkligen Effektivt ledarskap, liksom alla de kurser som jag har varit med Ola. Denna kurs var annorlunda men eftersom det gav mig 3 enkla verktyg som jag kan använda i min vardag för att fatta bättre beslut, vara mer kreativ och agera på saker som händer utan att bli stressad. Kursen gjorde att jag känner mig mycket mer självsäker och stark nu. Inte på ett kaxigt sätt, men på ett avslappnat och glatt sätt. Många saker känns inte längre så allvarliga. Jag har en annan inställning till livet och jobbet. Det känns ännu roligare, mer äventyrligt och enklare på alla sätt.”
- Knut Ander, VD, Elit

Han har gjort jobbet själv, han vet vad som krävs. Ett koncept som är genomarbetat och genomtänkt.
”Jag har under ett par år och på olika sätt engagerat Ola Wallström/Mera Mål som föreläsare, utbildare och coach – både till enskilda personer och event med 500 personer.
Anledningen till att vi valt Ola istället för många av de självutnämnda föreläsarna ute på marknaden är flera; Ola pratar inte bara om hur enkelt och lätt det är. Han har gjort jobbet själv, han vet vad som krävs och kan därför identifiera lyssnaren med lösningen – inte bara problemet.
Vidare har Ola lagt ner oräkneliga timmar och kronor på att forma ett koncept för sina tjänster. Ett koncept som är genomarbetat och genomtänkt från grunden – dessutom på svenska med ett svenskt/skandinaviskt perspektiv – inte ett importerat eller delvis översatt utländskt.
Ola visar också prov på stor flexibilitet i tillämpningen av sina kunskaper, där han till fullo anpassar sig efter våra önskemål utan att göra avkall på skärpan, humorn eller allvaret, för den delen, i sin undervisning.
Slutligen, Ola är passionerad och osjälvisk. Han brinner för att hjälpa människor och går alltid den extra milen, för att se till att vi som kund alltid är mer än nöjd. Bästa beviset och resultatet för detta ser vi att fler och fler av våra konsulenter rekommenderar Olas litteratur vidare. Detta kombinerat gör att jag tillskriver Ola och hans litteratur som en av de viktigaste anledningarna till den explosionsartade framgången vi haft de senaste åren.”
– Lars Dahlberg, Country Manager, LR Health & Beauty Systems

Helt plötsligt får jag massor gjort - Wow!
”Tack Mera mål för en jättebra föreläsning! Jag vet inte vad du sade eller gjorde med oss lyssnare, men något väldigt bra var det alla fall! Helt plötsligt får jag massor gjort, produktion på väg mot målet/målen, som jag dessutom planerat :-) Wow!"
Glada hälsningar
– Lena Hedman, muskeLHälsan

”Ravinen” är övervunnen…dessutom med framgång…
”Vill tacka dig för ett strålande arbete.
Som du kanske kommer ihåg sade jag att ett av mina största problem är att ringa säljsamtal. Det har jag nu passerat… och ”ravinen” är övervunnen…dessutom med framgång…
Så av hela mitt hjärta vill jag tacka dig för att du på ett så fint sätt, belyste mina svagheter och fick dem att ändras och mogna. tycker numera att det inte är så farligt :-)) det är härligt att växa som människa och företagare.”
– Björn Jansson, Gnesta Hälsa Friskvård AB

Att våga se att STORA drömmar så snart kan bli verklighet!
”Jag vågar påstå att Mål-kursen har förändrat mitt liv – den har öppnat mina ögon till att våga se att STORA drömmar så snart kan bli verklighet! Under och efter de veckor jag gått Mål-kursen fick jag, och har jag fortfarande ett otroligt fokus – på det jag verkligen vill här i livet. Att så små justeringar i ens vanor, tankesätt och beteende kan ge sådan otrolig belöning! Ett stort tack till Mera Mål!”
– Johanna Northun, TalentQ

De ställde de rätta frågorna
”Jag gick kursen Entreprenörskap på Lillsved och blev mycket inspirerad av ledarna Ola och Anette. De ställde de rätta frågorna som gjorde att jag äntligen kunde komma fram till hur jag skulle bygga upp mitt nystartade företag.
Det vi lärde oss på kursen använder jag fortfarande idag och det är en otroligt bra hjälp till att komma vidare i mitt arbete med mig själv och mitt företag.”
– Anneli Wiberg, ZuperClip

Den inspiration och positiva attitydförändring som kursen gett mig är ovärderlig
”I mitt huvud snurrar mängder med mål och idéer. Tidigare har jag tagit tag i flera idéer samtidigt men aldrig blivit klar med någon av dem. Under träningen med att sätta målen har det börjat hända saker! Jag har börjat se mig själv som stark, målmedveten och lyckosam. Förvånat inser jag att jag verkligen kan genomföra mina idéer. Den inspiration och positiva attitydförändring som kursen gett mig är ovärderlig, både privat och i min roll som företagare.”
– Karina Sannefjordh, Med enkla ord AB

Så mycket inspiration och nytt sätt att tänka
”Att våga lyckas!  Jag har vågat bli en som uppfyller mina mål. Redan efter första utbildningstillfället hade jag fått så mycket inspiration och nytt sätt att tänka att företaget fick en rejäl genomgång och nya framtidsplaner. Både tankesätt och arbetssätt har ändrats och jag har nått tydliga resultat! Kursmaterialet kommer jag att ha med mig hela livet och kontinuerligt fortsätta att använda.”
– Johanna Pettersson, JSp AB

Min omsättning har ökat med ca. 35%
”Ett stort tack till all inspiration att jacka upp pris och planering av att utveckla företaget som jag fick under målutbildningen i projekt företagsutveckling Gnesta. Jag har inte jobbat mer snarare tvärtom men min omsättning har ökat med ca. 35% (mitt mål var att öka omsättningen med 30%) och mitt resultat ökade med ca. 75%. Jag har även fått igång lite webförsäljning.”
– Agneta Karlsson, Agnetas Syhörna

En föreläsning som måste ses
”Ola har en fantastisk energi och förmedlar på ett rakt, kul och konkret sätt hur enkelt det egentligen är att nå nya resultat i livet. En föreläsning som måste ses.”
– Håkan Hederstierna, Kunskapsdagarna

Saker och ting föll på plats
”Efter Entreprenörsutbildningen hos Mera mål tog verkligen livet en ny vändning! Saker och ting föll på plats; motivationen var enorm och jag lyckades överkomma flertalet hinder med hjälp av deras ord och tankesätt. Ola och Anette har bidragit starkt till vår framgång!”
– Miranda Kvist, VD Team Nordic Trail

Tack för en otroligt stimulerande dag!
”Tack för en otroligt stimulerande dag! Jag har tidigare varit på många föreläsningar och seminarier i närliggande ämnen och många gånger sagt mig, att det var en bra föreläsare och det var viktiga saker han/hon tog upp, men då har det liksom inte gått in att jag själv måste börja ändra på saker och förändra mina rutiner. Nu var jag väldigt fokuserad igår och tog till mig dina tips och kände att dom berörde mig och att jag kunde ha användning av dom. De två vanor som jag bestämt att jag skulle ta till mig, har jag följt och kommer att följa redan idag.”
– Anna Nygren, Guideservice i norra Uppland

Bidrog starkt till att skapa en Team-känsla i vår grupp
”Våra timmar med Ola på Mera Mål AB var mycket inspirerande och bidrog starkt till att skapa en Team-känsla i vår grupp. Med mycket skratt öppnade han upp för nya tankar och idéer, vilket gjorde att vi fick en väldigt bra plattform att bygga vidare på.”
– Nina Stridsberg, Skanova Access AB

Bara att stoppa i lurarna i öronen och börja lyssnar igen så är jag ”back on track”
”Att gå programmet ”Pengar växer (faktiskt) på träd” har varit (och är fortfarande) en fantastiskt upplevelse. Jag har börjat tänka i tankebanor som jag aldrig hade gjort annars och det har börjat hända fantastiska saker. Det som är så bra med att ha en inspelning att lyssna på är att om jag hamnar i en svacka och börjar tappa farten/tron så är det bara att stoppa i lurarna i öronen och börja lyssnar igen så är jag ”back on track”. Tack Anette och Ola för ett superbra utbildningsprogram!”
– Maria Breitholtz Söderström, TimeFinder

Produktiviteten har ökat väsentligt, jag får gjort ca 60% mer
”Jag har blivit coachad av Mera Mål för att öka min kommission. Kursen har stärkt mig i mitt yrke som provisionssäljare. Fokusering och förståelse för säljprocessen är större, självförtroendet har vuxit samt att jag numera också tjänar mycket mer pengar.
Den största skillnaden är att produktiviteten har ökat väsentligt, jag får gjort ca 60% mer, trots att jag inte lagt mer tid på mitt arbete.
Ett stort tack till Ola på Mera Mål som hjälpte mig att öppna upp dörren för mina mål – vill verkligen rekommendera detta för alla som vill nå obegränsade höjder.”
– Hans Simons, H Simons Media

Skapat en ökad trygghet både privat och i yrkeslivet  – kort sagt en enklare och roligare vardag

”Genom deltagandet i två av Mera Mål’s seminarieserier har jag fått en mycket bättre förståelse och kunskap om de mekanismer som styr samt påverkar mina möjligheter att förverkliga och nå mina mål.
Den stora kicken är att jag nu har mitt övergripande livsmål klart, tydligt och greppbart definierat.
Jag kan numer, närhelst jag står inför en beslutssituation, enkelt avgöra vilket val som leder mig närmare livsmålet.
Att mitt beslutsfattande blivit lättare har skapat en ökad trygghet både privat och i yrkeslivet  – kort sagt en enklare och roligare vardag.
Jag hoppas fler tar möjligheten till ett enklare liv.”
– Ulf Pernow, Ranby Björklund

Lyckas nå de mål vi satt och mer där över!
”Vi här på Noors Slott har under fler årstid haft Ola med oss i vår företagsutveckling.
En av kurserna är Målsättning då vi bestämde oss för att låta all personal vara medverkande. Det innebar att alla började förstå att genom att göra en endaste liten förändring på det som vi utför och att bli bara någon procent bättre än de andra konferensanläggningarna runt oss så skulle vi lyckas nå de mål vi satt och mer där över!
Vi fick lära oss att våga drömma större än vad man vanligen vågar drömma både privat och i vårt dagliga arbete, vilket har gjort att vi har lyckats mycket bra med vår verksamhet.”
– Stina och Sofia, Årets kvinnliga företagare i Uppland 2009, Noors Slott

En outstanding coachning han gav oss
”Ola Wallström var en fantastisk coach och gruppledare i de två seminarieserierna Master Mind och Goal Achiever som jag deltog i. Det var alltid en programpunkt jag såg fram emot i veckan, trots att våra tider var torsdagar kl 07.00 mitt i Stockholm! Ola kan på ett mycket positivt och engagerande sätt skapa harmoni i gruppen och intresse för de ämnen han leder. Utan att överdriva och genom att använda olika metoder, inte minst samtalet, så för han utvecklingen framåt. Vi var alla överens i gruppen att det var en outstanding coachning han gav oss.”
– Wilhelm Arnör, Decerno AB

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
805