Talare

Ola är en uppskattad talare som engagerar sin publik på sitt personliga, fartfyllda och genuina sätt. Han gör det komplicerade enkelt, får människor att sätta igång och behålla tron att det är möjligt, både att det ska gå att genomföra och att varje individ är värd att lyckas och må bra. Välj mellan färdiga paket eller skräddarsy!

Han visar hur du som individ, chef eller medarbetare kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter. Han ger dig konkreta verktyg som gör att du kan hantera olika händelser och prestera utan att uppleva stress och press.

Lättast är om du kontaktar oss så vi kan hitta den bästa lösningen för dig och din organisation.

Kontakta oss!Förslag på föreläsningar/och eller workshops

Från 1 timmes föreläsning till en två-dagars workshop.

Att lyckas i tider av förändring
Oavsett vad vi gör så råkar vi titt som tätt ut för oväntade händelser och förändringar. I den här föreläsningen lär du dig att det är omständigheterna som ÄR själva livet och hur du kan hantera dem och samtidigt både ha kul och prestera efter vägen.

Konsten att ha kul och nå meningsfulla mål
Den här föreläsningen handlar om hur du hittar, sätter och når meningsfulla mål. Vad ett mål egentligen är (och vad det inte är) och hur du kan tänka för att ha engagemang, känna glädje och samtidigt prestera, varje dag.

Äg dina mål!
Vad skulle det innebära om alla i organisation hittade känslan av att äga sina mål? Att var och en av medarbetarna har sina egna, tydliga personliga mål, som de har kopplat till sitt uppdrag på sin arbetsplats för att företaget i sin tur ska nå sina mål.

Aha . . . Det är enkelt!
Baserad på boken med samma namn. I Aha... Det är enkelt! berättar Ola inspirerande och medryckande om att ha kul, om att sätta upp och arbeta mot fantastiska mål och framför allt om hur enkelt det är att lyckas - om du gör saker på rätt sätt. Med sina inspirerande Aha visar han vägen till ett framgångsrikt och roligt liv.

Eller skräddarsy ...
Vad är det du vill uppnå? Kontakta oss, så ser vi vad vi kan göra tillsammans för att du och din organisation ska kunna få ut det ni vill uppnå genom en föreläsning eller workshop.

Kontakta oss för mer information och offert

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
804
812