Interaktiv webbutbildning - Hitta, sätt och nå dina mål

Upptäck den enkla vägen att nå dina mål! En timme i veckan tillsammans med oss är allt du behöver för att du ska hitta, sätta och nå dina upplyftande, lustfyllda och spännande mål, mål som du själv inte trodde var möjligt. En utbildning på distans via webinar, så att du kan delta bara du har en internetuppkoppling.

Delta oavsett var du befinner dig, bara du har tillgång till internet och kan koppla upp dig under en timme i veckan.

Framgångens principer

Med denna interaktiva webbaserade utbildning kommer vi att utmana din tro på vad som är möjligt för dig. När du har genomfört utbildningen tänker du helt enkelt på ett nytt sätt. Ett sätt som snabbare tar dig dit du vill. Ett sätt som ger dig nya resultat. Det är som när du lärde dig att läsa, om du en gång lärt dig så kan du läsa för all framtid. Det är på samma sätt med den här utbildningen, när du en gång lärt dig att tänka på ett nytt sätt så behåller du det för all framtid. Det ingår också ett gediget kursmaterial, där du följer en enkel metod, som du kan använda gång efter gång. Dessutom riskerar du inte ett öre när du anmäler dig till kursen.

Denna utbildning är för dig som:

 • Har framgång i det du gör, men känner att det finns mer att ge.
 • Vill få nya tankar, idéer och insikter i hur du kan sätta nya mål och skapa resultat som du inte har haft förut.
 • Vill få konkreta verktyg i hur du lättare kan prioritera i ditt liv.
 • Vill få inspiration i hur kul och enkelt det kan vara att hitta passionen och modet att nå helt nya resultat.

Vi har studerat och testat framgångens principer i mer än 15 år vilket gör att vi vet att det fungerar för oss. Vi har under åren arbetat med tusentals människor och vet att det fungerar för dem. Vi har varit anställda, uppe i karriären, startat företag, drivit företag och lärt oss att skapa resultat på många olika sätt. För att du snabbare ska förstå det vi förstår idag, har vi förpackat kunskapen i ett speciellt utbildningsmaterial för att det ska passa just dig. När du deltar i den interaktiva webbutbildningen kommer du förstå hur du kul och enkelt sätter mål som du inte har satt förut och du får dessutom verktygen att nå dem.

På bara en timme i veckan under 8 veckor kommer du att lära dig det du behöver för att hitta, sätta och kunna nå dina mål, känna glädje och ha roligt på vägen.

Under 8 tillfällen blir du vägledd genom målutbildningen med möjlighet till att ställa frågor och utbyte av erfarenheter i grupp. För att du verkligen ska ta dig tid att gå från att veta till att göra, för att hitta, sätta och nå dina mål. I utbildningen ingår utbildningsmaterialet ”Pengar växer (faktiskt) på träd” (ca 4 timmars utbildning på ljudfil och film, 1 st övningsbok samt ett målkort) samt 8 veckors utbildning via webbseminarium en timme en gång per vecka. Bara utbildningsmaterialet, som du behåller, och du kan använda om och om igen är värt 2 994 kronor inklusive moms.

Vad våra tidigare deltagare säger

”Tack för en mycket givande kurs – oerhört inspirerande och rolig. Stor kram till er båda!”

Lisa Kähler, Provence Frankrike

”Tack Mera mål. En av de bästa utbildningarna jag gått med en bra mix av inspiration och konkreta tips på hur jag kan ta mina steg mot nya mål i livet. Det var överraskande positivt med webbseminarium, vi fick verkligen en personlig kontakt.”

Ulf Nilsson, Lund

Stort tack för en givande webbutbildning. Jag kommer och har redan marknadsfört er för det som ni genom er värme och era konstruktiva och kloka idéer får oss andra att genomföra med oss själva

Att både få möjlighet att successivt gå igenom våra ”verktyg” på detta sättet och dessutom få ”Äran” att ta del av alla andras spännande erfarenheter, ger en insikt vi kommer att ha glädje av hela livet. Har som en konsekvens av dessa lärdomar, aktivt bidragit till att engagera mina kollegor och omgivning i övrigt.

Tusen tack för att jag fått äran att lyssna på era kloka tankar både från er studiekamrater och i synnerhet Ola och Anette. (Kul med variation, då ni är olika)

Anne B Kristiansson, Malmö


Anmäl dig idag – du får:

 • En webbaserad utbildning där du kan delta oavsett var du befinner dig i världen. Allt du behöver är en dator/telefon/surfplatta med uppkoppling.
 • Lära dig hur du får dina mål att alltid arbeta för dig – aldrig emot dig.
 • Hur du sätter upplyftande, lustfyllda och spännande mål – och sedan når dem.
 • Förståelse för att det är lättare att vinna. Du är summan av andra människors vanemässiga sätt att tänka – det är dags att ändra på det.
 • Komma ur din box, lära dig hantera risker istället för att undvika dem.
 • En utbildning som sker över tid. Under 8 veckor ändrar du din syn på dig själv, möjliga mål och vad som är kul resultat.
 • Kursmaterial bestående av ljudfiler, filmer och övningsbok som du kan använda igen och igen och igen.
 • Inspelning av webbseminarierna. Vi spelar in varje tillfälle och skickar det till dig, så du kan lyssna i efterhand om du skulle vilja repetera eller om du har missat något tillfälle.
 • Ett diplom på att du har genomgått utbildningen.

Unik garanti

Vi är så säkra på att du direkt kommer att ha en konkret och praktisk nytta av webbutbildningen att vi ger dig ”pengarna tillbaka garanti”. Om du efter att ha deltagit vid alla webbtillfällen utan att känna att du har fått någon nytta av den får du pengarna tillbaka. Ja det stämmer, pengarna tillbaka om du då av någon anledning inte skulle vara fullständigt nöjd. Inga frågor, inga problem bara ett tack för att du ville delta.

Du får allt detta när du går utbildningen:

 • 8 webbseminarier – med Anette eller Ola
 • I webbseminarierna diskuterar vi, svarar på frågor och utbyter erfarenheter
 • Utbildningsmaterialet ”Pengar växer (faktiskt) på träd”, som består av: 8 kapitel, på ljudfiler och filmer med kapitelsammanfattning, en övningsbok och ett målkort
 • Inspelning av webbseminarierna så du kan gå tillbaka och repetera dem flera gånger
 • En metod i att hitta, sätta och nå dina mål
 • Personlig återkoppling på just dina mål och funderingar
 • Efter genomgången utbildning erhåller du ett diplom

Det praktiska:

Vad: 8 webbseminarier á en timme, inklusive utbildningsmaterial
Efterföljande tillfällen: 7 tillfällen, en gång per vecka, kl 08.30-09.30 
Plats: Vid din dator/telefon/surfplatta, vi mailar dig en länk där du kan koppla upp dig
Pris: 5 990:- inkl moms (4 792 :- exkl moms)

Faktureras – kan delas upp på två tillfällen.

Anmäl ditt intresse här!

Undrar du hur ett webbseminarium går till? Kontakta oss, så kan vi förklara och visa dig hur det fungerar!

Kontakta oss!


Ett av kapitlen i materialet hjälper dig att bli en bättre beslutsfattare. Tyvärr är det här med att fatta beslut inget som vi lär oss i skolan, utan vi får lära oss det själva. De som är bra på att fatta beslut kan göra det omöjliga möjligt. Och du kan skapa nya resultat, bättre resultat än du någonsin fått, genom att anmäla dig till utbildningen idag. OM du inte gör det är sannolikheten stor att du istället för ett personligt genombrott bara står och stampar.

Så bestäm dig nu! Det är begränsat till 10 platser, sedan är det fullt.

Klicka på knappen och fyll i din anmälan. Slå sedan upp din kalender och boka av tisdagar mellan 08:30-09:30. Därefter ger du dig själv en klapp på axeln för ett av dina bästa beslut – att satsa på dig själv.

Anmäl dig här!


Vill du veta ännu mer? Lyssna och se på filmen på mitten av denna sida, där Ola berättar mer om utbildningen.
Vi ser fram emot att ha kul tillsammans med dig på webbseminarierna.

Ola och Anette
Mera mål AB

PS. Kom ihåg: Du ska inte delta i målutbildningen bara för att få inspiration om hur du kan nå nya mål, inte heller för att ta reda på hur du enkelt kan öka dina resultat. Utan du ska delta för att öka din medvetenhet om din egentliga potential och hur du kan känna mer lust och glädje i alla delar av livet.

Vad våra tidigare deltagare säger:

Detta är en kurs för varendaste en!
”Jag är så glad och tacksam att jag ”stött på” er!
Detta är en kurs för varendaste en! Som med enklare verktyg, än man kunnat tro, lyfter en som människa och hjälper en att hitta sin rätta potential. Både i förhållandet till sig själv och i relationen till andra. Tack och bock för att ni använt er tid och engagemang till att skapa denna kurs för oss andra!”
- Mariann Trollsås-Ösund, Stockholm

Efter webinarkursen har jag fått vingar!!
”Tack Ola Wallström & Anette Wallström !! Efter webinarkursen har jag fått vingar!! Å det är underbart att lära sig flyga :D.”
- Mona Wasserman, Umeå

Fick verkligen en personlig kontakt
”Tack Mera mål. En av de bästa utbildningarna jag gått med en bra mix av inspiration och konkreta tips på hur jag kan ta mina steg mot nya mål i livet. Det var överraskande positivt med webbseminarium, vi fick verkligen en personlig kontakt.”
- Ulf Nilsson, Lund

Få ”Äran” att ta del av alla andras spännande erfarenheter
Stort tack för en givande webbutbildning. Jag kommer och har redan marknadsfört er för det som ni genom er värme och era konstruktiva och kloka idéer får oss andra att genomföra med oss själva.
Att både få möjlighet att successivt gå igenom våra ”verktyg” på detta sättet och dessutom få ”Äran” att ta del av alla andras spännande erfarenheter, ger en insikt vi kommer att ha glädje av hela livet. Har som en konsekvens av dessa lärdomar, aktivt bidragit till att engagera mina kollegor och omgivning i övrigt.
Tusen tack för att jag fått äran att lyssna på era kloka tankar både från er studiekamrater och i synnerhet Ola och Anette. (Kul med variation, då ni är olika).
- Anne B Kristiansson, Malmö

Har öppnat mina ögon och jag har kommit till nya insikter
”Jag är nöjd med att jag valde att delta i utbildningen. Även om jag just nu inte fullt ut kan dra nytta av allt det vi fick lära oss, så är jag på god väg. Det jag har varit med om har öppnat mina ögon och jag har kommit till nya insikter. Utbildningen finns i ord, ljud och bild, så det är bara att ”starta om” när det behövs. Som hjälp finns också de inspirerande inspelningarna från våra kursdagar.
Tack Ola och Anette för den draghjälp jag fått genom webbutbildningen Att hitta, sätta och nå framgångsrika mål!”
- Lisa Wiktor, Lagan

Oerhört inspirerande och rolig
”Tack för en mycket givande kurs – oerhört inspirerande och rolig. Stor kram till er båda!”
- Lisa Kähler, Provence Frankrike

Det har börjat hända fantastiska saker
”Att genomföra programmet Pengar växer… har varit (och är fortfarande) en fantastisk upplevelse. Jag har börjat tänka i tankebanor som jag aldrig hade gjort annars och det har börjat hända fantastiska saker. Det som är så bra med att ha en inspelning att lyssna på är att om jag hamnar i en svacka och börjar tappa farten/tron så är det bara att stoppa lurarna i öronen och börja lyssna igen, så är jag ”back on track”. Tack Anette och Ola för ett superbra program."
- Maria Jansson, Stockholm

Livet känns som ett flöde av glädje & lust
”Under de månader som jag gått denna kursen och framförallt lyssnat på CD skivorna om och om igen så har det hänt fantastiska saker som ger en härlig magkänsla: Bättre och bättre blodsockervärde genom mer träning och bättre kost, mitt A1 mål. Livet känns som ett flöde av glädje & lust, inte fel!.”
- Håkan Gunnarsson, Växjö

Utmana existerande ambitioner och målsättningar
”Jag ville ”lyfta på locket” och Mera mål’s webbutbildning var precis den vitamininjektion jag önskade. På ett kul och enkelt sätt bjöd de på insikter om hur tankar, mål och beteenden samverkar. Det hjälpte mig att lyfta blicken, få perspektiv och våga utmana existerande ambitioner och målsättningar.”
- Klas Johansson, Göteborg

Kursmaterialet kommer jag att ha med mig hela livet
”Att våga lyckas! Jag har vågat bli en som uppfyller mina mål. Redan efter första utbildningstillfället hade jag fått så mycket inspiration och nytt sätt att tänka att företaget fick en rejäl genomgång och nya framtidsplaner. Både tankesätt och arbetssätt har ändrats och jag har nått tydliga resultat! Kursmaterialet kommer jag att ha med mig hela livet och kontinuerligt fortsätta att använda.”
- Johanna Pettersson, Bro

Den har givit en enorm energi
”Kursen hjälpte mig hitta mitt A1-mål – och inget finns som kan hindra mig nå det. Den har givit en enorm energi som jag bär med mig i allt jag gör.”
- Elisabeth Persson, Linköping

Ni har hjälpt mig att våga satsa
”Tack Mera mål, ni har hjälpt mig att våga satsa. Jag är 21 år och driver redan ett framgångsrikt företag inom hälsa. Er utbildning ändrade mitt liv. Utan er utbildning hade jag inte varit där jag är idag. – Jag lever min dröm som egen företagare.”
- Magda Juberg, Karlstad

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
804
815
819